makedoniki-dinami-logo

2ος στο Grand Prix o Τεληκωστόγλου

4 Σεπτέμβρη

2ος στο Grand Prix o Τεληκωστόγλου
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η αυλαία του Grant Prix στο Παρίσι για τον αθλητή του συλλόγου μας Απόστολο τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου ο οποίος έλαβε μέρος στην ολυμπιακή κατηγορία των - 80 kg και κατάφερε μετά από 5 εντυπωσιακούς αγώνες με , Γεωργία , Βραζιλία , Γαλλία , Τουρκία , Ιράν να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο και 36 πολύτιμους βαθμούς στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ , και μάλιστα να γίνεται ο Μοναδικός Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε σε τελικό Grant Prix , όπως και το 2019 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα να είναι ο Μοναδικός Έλληνας στην ιστορία του ελληνικού Ταεκβοντό που αγωνίστηκε σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος σε κατηγορία Ανδρών.

Ο Αθλητής του συλλόγου μας με την υπομονή του και την επιμονή του και την στήριξη του Δ.Σ. των προπονητών του της επιστημονικής ομάδας υποστήριξης του , κατάφερε να έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που ουσιαστικά είναι το όχημα για να βρίσκεται συνεχώς εδώ και μια δεκαετία στις μεγάλες διεθνής διακρίσεις !!!

A) 3 Παγκόσμιες διακρίσεις 2012 Αργυρό μετάλλιο 2019 Αργυρό μετάλλιο 2022 5η θέση !!! Β) 4 πανευρωπαικες διακρίσεις 2014 5η θέση 2015 5η θέση 2021 5η θέση 2023 Χάλκινο μετάλλιο !!! Γ) Μεσογειακοί διάκριση 2022 Χάλκινο μετάλλιο !!! Δ) 17 φορές πανελλήνιες διακρίσεις !! Ε) 2 φορές διακρίσεις σε Grant Prix 2022 5η θέση 2023 Αργυρό μετάλλιο !!!. Ζ) 4 χρόνια στους Top Ten του παγκόσμιου και ολυμπιακού ράνκινκ !!! Ο επόμενος στόχος μας ή συμμετοχή και γιατί όχι η διάκριση στην ολυμπιαδα του 2024 !!!

Το Δ .Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει όλους τους παρακάτω ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους που στέκονται δίπλα στην προσπάθεια μας για να μπορέσει να επιτευχθεί αυτό το πλούσιο βιογραφικό του !!!

Τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κυρίους Εφραιμίδη Παντελή , Ζηνέλη θεοδωρο , Παρασιδη Κυριάκο Τορη Δημήτριο ,τον προπονητή τον Head coach του Βελγίου κύριο David Philip Cook τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Ιράν , κυριο Jalal kodami , τους Γυμναστες κυρίους Γυλτίδη Χρήστο , Διάφα Αργύρη , πράσσο Ευάγγελο , Τον φυσιοθεραπευτή κύριο Μεχτερίδη Στέλιο , την διατροφολόγο κυρία Γκέσιου Μπατσίλα Βασιλική , την Αθλητική Ψυχολόγο κυρία Τζατζάκη Θεοδώρα , τους γιατρούς της ομάδας μας κυρίους Καζακο Ευάγγελο μικροβιολογο , Μπουντιούκο Μανώλη Καρδιολόγο , και όλους τους υποστηρικτές της προσπάθειας μας και φυσικά τους συνεργάτες του συλλόγου μας !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Χάλκινο για τον Κωστογλίδη

Χάλκινο για τον Κωστογλίδη

12 Νοεμβρίου

Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου μας Στελιος Κωστογλίδης του Γεωργίου μετά από τρεις εντυπωσιακους αγώνες στην πρώτη του πανελλήνια συμμετοχή <p> Αν και βρίσκεται στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία (2011) , επαναλαμβανώμενα δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει: Το 2022 κατέκτησε την 5η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία kids στην Ρουμανία , και τον Ιούλιο του 2023 στην πρόκριση για το παγκόσμιο παίδων το χάλκινο μετάλλιο . </p> <p>Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τον Στέλιο για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου , και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης του συλλόγου μας: 1) Αργύρη Διαφα-Γυμναστή 2) Στέλιο Μεχτερίδη Φυσιοθεραπευτη 3)Κωνσταντίνος Σολακίδης φοιτ. Φυσιοθεραπείας 4) Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης φοιτ. (Χημικό) . Που βρίσκονται δίπλα στους μικρούς συναθλητές σε κάθε Διοργάνωση, στηρίζοντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο </p>

Διαβάστε Περισσότερα
11 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παιδων Παμπάιδων

11 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παιδων Παμπάιδων

9 Νοεμβρίου

Με 11 αθλητές θα συμμετάσχει ο σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων και στο πανελλήνιο Διασυλλογικό πανπαίδων πανκορασίδων που θα διεξαχθεί στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023 !!! <p>Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής : </p> 1) Κωνσταντίνα Αλμασίδου του χρήστου 2) Στέλιος Κωστογλίδης του Γεωργίου 3) Γιώργος Νιόπλιας του Χρήστου 4) Αθανάσια Ντίνα του Λαζάρου 5) Γιώργος Μπακατάρης του Ιωάννη 6) Χρήστος Μάνιος του Νικολάου 7) Δημήτρης Νιόπλιας του Χρήστου 8) Ελένη Ντίνα του Λαζάρου 9) Αναστάσης Κουρτιδης του Κωνσταντίνου 10 ) Ιάσωνας Σελίμης του Κωνσταντίνου 11) Γεώργιος Λαζαριωτης του Παναγιώτη <p> Το Δ.Σ του συλλόγου και τα μέλη του εύχονται Καλή επιτυχία στην Νέα γενιά αθλητών του συλλόγου , ενός συλλόγου που 36 χρόνια έχει γράψει την δική της διαδρομή με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του Ταεκβοντό στην χώρα μας </p>

Διαβάστε Περισσότερα
Final Grand Prix για Κουτρότσιου και Τεληκωστόγλου

Final Grand Prix για Κουτρότσιου και Τεληκωστόγλου

2 Νοεμβρίου

Για Δεύτερη φορά σε τελικό GRAND PRIX μετά το Ριαντ της Σαουδικής Αραβίας , θα βρεθούν δύο μέλη του συλλόγου μας Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ έπειτα από την πρόσκληση της παγκόσμιας ομοσπονδίας του ολυμπιακού αγωνίσματος του Ταεκβοντό που θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ της Μ.Βρετανίας 1 με 3 Δεκεμβρίου του 2023 !!! <p> Ο λόγος για τους : Κυρία Κουτρότσιου Ανάστασια που θα συμμετάσχει ως διεθνής Διαιτητής στην διοργάνωση εκπροσωπόντας την Ελληνική Διαιτησία , έπειτα από τις επιτυχημένες εξετάσεις που έλαβε στο Βέλγιο τον Μάρτιο του 2023 για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 στο Παρίσι, η Κυρία Κουτρότσιου θα πρέπει να καταφέρει να βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες διαιτήτριες της Ευρώπης , για να λάβει το εισιτήριο για τους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι . </p> <p>Ο Τρείς φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής αθλητής του Συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου , για μια ακόμη φορά βρίσκεται στους 16 καλύτερους αθλητές του κόσμου στην ολυμπιακή κατηγορία των - 80 kg Ανδρών , που του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Final GRAND PRIX για να διεκδικήσει πολύτιμους βαθμούς για την απευθείας συμμετοχή του , στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. </p> <p>Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του συλλόγου μας , αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη για τους δύο εκπρόσωπους της , που για μια ακόμη φορά βρίσκονται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, στο Ολυμπιακό αγώνισμα , διεκδικώντας με αξιώσεις την συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού , τους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024 !!! </p>

Διαβάστε Περισσότερα