makedonikidinami-logo

2ος στο Grand Prix o Τεληκωστόγλου

4 Σεπτέμβρη

2ος στο Grand Prix o Τεληκωστόγλου
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η αυλαία του Grant Prix στο Παρίσι για τον αθλητή του συλλόγου μας Απόστολο τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου ο οποίος έλαβε μέρος στην ολυμπιακή κατηγορία των - 80 kg και κατάφερε μετά από 5 εντυπωσιακούς αγώνες με , Γεωργία , Βραζιλία , Γαλλία , Τουρκία , Ιράν να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο και 36 πολύτιμους βαθμούς στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ , και μάλιστα να γίνεται ο Μοναδικός Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε σε τελικό Grant Prix , όπως και το 2019 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα να είναι ο Μοναδικός Έλληνας στην ιστορία του ελληνικού Ταεκβοντό που αγωνίστηκε σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος σε κατηγορία Ανδρών.

Ο Αθλητής του συλλόγου μας με την υπομονή του και την επιμονή του και την στήριξη του Δ.Σ. των προπονητών του της επιστημονικής ομάδας υποστήριξης του , κατάφερε να έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που ουσιαστικά είναι το όχημα για να βρίσκεται συνεχώς εδώ και μια δεκαετία στις μεγάλες διεθνής διακρίσεις !!!

A) 3 Παγκόσμιες διακρίσεις 2012 Αργυρό μετάλλιο 2019 Αργυρό μετάλλιο 2022 5η θέση !!! Β) 4 πανευρωπαικες διακρίσεις 2014 5η θέση 2015 5η θέση 2021 5η θέση 2023 Χάλκινο μετάλλιο !!! Γ) Μεσογειακοί διάκριση 2022 Χάλκινο μετάλλιο !!! Δ) 17 φορές πανελλήνιες διακρίσεις !! Ε) 2 φορές διακρίσεις σε Grant Prix 2022 5η θέση 2023 Αργυρό μετάλλιο !!!. Ζ) 4 χρόνια στους Top Ten του παγκόσμιου και ολυμπιακού ράνκινκ !!! Ο επόμενος στόχος μας ή συμμετοχή και γιατί όχι η διάκριση στην ολυμπιαδα του 2024 !!!

Το Δ .Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει όλους τους παρακάτω ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους που στέκονται δίπλα στην προσπάθεια μας για να μπορέσει να επιτευχθεί αυτό το πλούσιο βιογραφικό του !!!

Τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κυρίους Εφραιμίδη Παντελή , Ζηνέλη θεοδωρο , Παρασιδη Κυριάκο Τορη Δημήτριο ,τον προπονητή τον Head coach του Βελγίου κύριο David Philip Cook τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Ιράν , κυριο Jalal kodami , τους Γυμναστες κυρίους Γυλτίδη Χρήστο , Διάφα Αργύρη , πράσσο Ευάγγελο , Τον φυσιοθεραπευτή κύριο Μεχτερίδη Στέλιο , την διατροφολόγο κυρία Γκέσιου Μπατσίλα Βασιλική , την Αθλητική Ψυχολόγο κυρία Τζατζάκη Θεοδώρα , τους γιατρούς της ομάδας μας κυρίους Καζακο Ευάγγελο μικροβιολογο , Μπουντιούκο Μανώλη Καρδιολόγο , και όλους τους υποστηρικτές της προσπάθειας μας και φυσικά τους συνεργάτες του συλλόγου μας !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Χρυσό μετάλλιο για τον Δόκο Πέτρο στο Top Tirana Open

Χρυσό μετάλλιο για τον Δόκο Πέτρο στο Top Tirana Open

11 Μαρτίου

Χρυσό Μετάλλιο μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει ο αθλητής του συλλόγου μας Πέτρος Δόκος του Δημητρίου στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη στα Τίρανα της Αλβανίας την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 . <p>Ο πρωταθλητής του συλλόγου μας κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό Μετάλλιο σε μια μεγάλη διοργάνωση που το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου ξεπέρασε τους χίλιους αθλητές από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.</p> <p> Το Δ.Σ του συλλόγου μας οι προπονητές και τα μέλη του συγχαίρουν τον Αθλητή Πέτρο Δόκο για την συμμετοχή και την διάκριση του , καθώς και τον διοργανωτή κύριο LEO KAPRI πρώην Αθλητή του συλλόγου μας που κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να κάνει μια τόσο πετυχημένη διεθνή διοργάνωση . Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους , Γιάννα Χρήστου και Τσακα Ηλία που συνόδευσαν τον αθλητή μας στην διοργάνωση.</p>

Διαβάστε Περισσότερα
 Στην Καβάλα με 9 αθλητές η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

Στην Καβάλα με 9 αθλητές η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

18 Φεβρουαρίου

Εννέα αθλητές και Τρεις προπονητές του συλλόγου μας βρέθηκαν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στην πόλη της Καβάλας , για να λάβουν μέρος στην παιδική γιορτή που διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ . <p> Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν , σε μια αθλητική συνάντηση κάνοντας αγώνες σε πραγματικές συνθήκες υπό την καθοδήγηση των προπονητών που τους συνόδευσαν , και στο τέλος παρέλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. </p> <p> Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή τους , τους προπονητές που συνόδευσαν την αποστολή κυρίους Δόδουρα Γεώργιο , Διάφα Αργύρη , Αλμασίδου Σταυριάννα . Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Παλτογλου Χάρη για την πρόσκληση στην όμορφη παιδική γιορτή που πραγματοποίησε.</p>

Διαβάστε Περισσότερα
Χάλκινο για τον Τεληκωστόγλου στο Turkish Open

Χάλκινο για τον Τεληκωστόγλου στο Turkish Open

15 Φεβρουαρίου

Μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και πολύτιμους βαθμούς ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Τουρκίας που ξεπέρασε τις 2000 συμμετοχές από 60 χώρες του πλανήτη. <p>Ο Αθλητής της αγωνιστικής μας ομάδας μέσα σε διάστημα δέκα ημερών κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια ιδιαίτερης βαθμολογικής αξίας ,για την συγκεκριμένη στιγμή , ενόψει του Ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά πρόκρισης στην Σόφια στις 9 Μαρτίου , που θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της Ελλάδας. </p> <p> Τον αθλητή του συλλόγου μας συνόδευσε και καθοδήγησε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος. Το Δ.Σ του συλλόγου μας , οι προπονητές και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Απόστολου συγχαίρουν , τους δύο εκπρόσωπους τους που για μια ακόμη φορά φέρνουν εις πέρας με επιτυχία , μια διεθνή συμμετοχή , κάνοντας περήφανους τους ανθρώπους του συλλόγου μας , την πόλη μας την Κοζάνη , και φυσικά το Ελληνικό Ταεκβοντό, που έχει , Μοναδικό παρελθόν , Εξαιρετικο παρόν και Λάμπρο Μέλλον !!! </p>

Διαβάστε Περισσότερα